Kage med avokado er cremet og smager faktisk lidt af avokado, hvilket slet ikke er en dårlig ting.
Du skal bruge:
- 3 dl nødder (selvvalgte, jeg brugte hasselnødder)
- 15 dadler, uden sten
- 1/4 tsk salt,
- 2 spsk kakaopulver
- 1 spsk vand
- 3 avocadoer
- 1 1/2 spsk kakaopulver
- 200g chokolade
- 1/4 tsk salt
- 1 spsk honning
- 1 tsk vaniljepulver
Sådan gør du:
Beklæd en lille bradepande med bagepapir. Blend nødderne i foodprocessoren, tilsæt dadler og blend, tilsæt salt, kakao og vand og blend til det minder om en havregrynskugledej. Pres ned i en lille bradepande.
Lad stå og lav nu det øverste lag; Smelt chokoladen og lad den lige stå lidt. Blend avokadokødet i foodprocessoren. Tilsæt kakaopulver, salt, honning og vaniljepulver. Blend på livet løs og tilsæt nu den smeltede chokolade, mens blenderen kører hældes det i en tynd stråle.
Put oven på bunden og smør ud med bagsiden af en ske. Put i køleskabet minimum nogle timer
Skriv et svar