En stor dejlig portion tomatsuppe som alle kan lide. Vi var 8 personer og der var stadig til dagen efter. Bag et dejligt brød til.
Det skal du bruge:
- olivenolie
- 7 løg
- 4 gulerødder
- 7 fed hvidløg
- 7 dåser hakkede tomater
- 1 l hønseboullion
- 3,5 spsk æbleeddike
- 5 tsk groft salt
- friskkværet peber efter behov
- 4 tsk mild paprika
Tilbehør:
Creme fraiche og groft brød
Sådan gør du:
- Varm olie og svits løg (skåret i grove stykker), skiveskårne gulerødder og hakket hvidløg. Svits et par minutter ved høj varme og tilsæt resten af ingredienserne. Kog under låg i mindst 20 minutter til grøntsagerne er bløde.
- Blend med en stavblender til suppen er cremet og ensartet. Smag til og server med creme fraiche og groft brød.
Skriv et svar