Denne kage blev vores fredagshyggekage serveret med banan/mango- is ( fire frosne bananer og en pose frosne mango fra Rema blendet til softice med 2 spsk cremefraiche).
Virkelig lækkert. Kagen smager kraftigt af chokolade og går så fint i spænd med den søde is og så er hele desserten SÅ dejlig sund. Kagen er naturligvis fin alene til en kop kaffe eller te. Bliver der noget til overs så put den i køleskabet og den er endnu bedre dagen efter.
Du skal bruge:
- 250g kikærter (iblødsat og kogt).
- 3 æg
- 4 spsk kokosolie.
- 1/2 dl kakaopulver
- 1/2 dl honning eller ahornsirup
- 10 dadler uden sten
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk vaniliepulver
Sådan gør du:
Varm ovnen til 180 grader.
Put alle ingredienserne i foodprocessoren, blend til en enssartet masse.
Pynt med et lag revet kokos og grofthakket chokolade, hakkede mandler og evt. (hvis du er pjattet med peanutbutter) nogle klatter rundt omkring
Bag 20-25 minutes
Skriv et svar