Rogndeller
Nå, de smagte faktisk ret godt, disse deller med torskerogn fra dåse, why not?
Det hele startede lidt tilfældigt med en masse råvarer fra “Årstidernes mixkasse” som skulle bruges. Ind imellem når jeg laver mad har jeg ingen retning, jeg improviserer hele vejen. det skete i dag og endte ret godt, så derfor ville jeg lige dele det med Jer 🙂
Du skal bruge:
- 2 dåser torskerogn (400 g)
- 8 spsk majsmel
- 8 spsk havregryn
- 3 æg
- 1 løg
- 1 tsk hvidløgspulver
- 1 tsk chilipulver
- 1 tsk stødt muskatnød
- 2 spsk citronsaft
- salt/peber
Sådan gør du:
- Put løget i foodprocessoren og hak det. Put resten af ingredienserne i og blend til ensartet masse, den skal have samme konsistens som en frikadellefars, så put evt. mere af det tørre eller våde i.
- Steg på en pande i olie til de er brune på begge sider.
Her er hvad jeg serverede til:
- Dressing af halv creme fraiche og halv yougurt naturel blandet med purløg, salt, peber og lidt honning.
- Couscous godt krydret med forskellige arabiske krydderier fra skuffen, vendt med hakket squash, gulerod og forårsløg. Pyntet med cherrytomater. Lidt olivenolie ud over.
- Salat bestående af en grøn sprød salat, blodappelsen og æbler fintskårne i halve skiver. Lidt sød chilisauce som dressing ud over, og drysset med brunede cashewnødder.
Slet ikke noget tosset måltid;-)
zoritoler imol skriver
This design is wicked! You obviously know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Great job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!