Halvfrosne eller bare isende kolde.
Det skal du bruge:
- 2 bananer
- 1/2 dl kakaopulver
- 1 dl peanutbutter eller mandelsmør
- 3 spsk honning el. sirup
- 1/3 tsk salt
- 2 dl granola eller mysli –
- 1 dl mini chokoladeknapper
sådan gør du:
Hvis peanutbutteren ikke er blød og kan røres, skal den lige varmes lidt. Beklæd en lille bradepande med bagepapir.
Knus granolaen inden du afmåler 2 dl. Bland den med 1/4 af peanutbutteren, 1 spsk sirup og chokoladeknapperne. Det skal nu blive en meget klistret sammenhængende masse som du kan sprede ud i bunden af panden. Er den for tør og ikke sammenhængende putter du lidt mere peanutbutter i. Pres det ned i bunden og mas det godt med bagsiden af en ske.
Blend nu de resterende ingredienser i en foodprocessor, dvs: bananer, kakao, salt, resten af peanutbutteren og 2 spsk sirup. Blend til det er helt cremet og fudgeagtigt. Smør det ud på crusten og sæt det i fryseren.
Efter et par timer kan de tages ud, lad dem stå 10-15 på køkkenbordet, så de er halvfrosne. De er så gode halvfrosne og mindst lige så gode køleskabskolde. Så put resterne i køleskabet, hvor de sagtens kan holde sig et par dage.
Du kan også putte dem tilbage i fryseren, hvis de skal gemmes længere tid.
På billedet her er de lige kommet ud af fryseren og derfor det hvidlige skær. Vent med at gå ombord i dem, til det hvide lige er væk.
Mangler du en god billig foodprocessor, så find den her
Skriv et svar