Banankage , gluten og laktosefri
Endnu en banankage…. Det er bare sådan at banankage for længst er blevet en favorit, og som du nok ved gentager jeg aldrig en opskrift uanset, hvor godt det smager. Så når nu jeg elsker banankage og det gør jeg vitterligt af hele mit svampede kagehjerte. -Så må jeg jo lave varianter i en uendelighed og så lander man altid et god sted alligevel.
Hvis kagen skal være gluten og laktosefri skal du selvfølgelig lige tjekke op på at chokolade også er det, men det har du garanteret styr på! 😉
Denne kage smager dejligt når den er kølet af, men endnu bedre når den er helt kold og dagen efter med en overnatning i køleskabet, når den endnu nye højder i lækkerhed!
Life i sooo good!
Du skal bruge:
- 5 bananer
- 6 æg
- 15 dadler
- 1/4 tsk salt
- 100 g mørk chokolade
- 200 g mandler
- 1 spsk peanutbutter
- 4 spsk kokosolie
- 1 tsk bagepulver
Glasur:
- Ca 40 g mørk chokolade
- 2 spsk kokosolie
- Drys: ristet kokos og popped quinoa
Sådan gør du:
- Så let som at klø sig selv i numsen. Blend det hele, undtagen chokoladen, til en ensartet masse i foodprofessoren, start med dadler og mandler,
- Når det er færdig blendet skal den hakkede chokolade i. Hæld i en mindre smurt bradepande.
- Bag ved 160 grader i 45 min
- Lad den køle lidt af
- Smelt chokolade, rør kokosolie i, og smør det ud over kager, drys som du har lyst.
Skriv et svar