Lige en opskrift for en storfamilie, som altid har en bunke rugbrøds-endeskiver tilbage. Her en opskrift med porrefyld, men du kan jo bruge lige det fyld du vil på denne bund.
Det skal du bruge:
- 250 g rugbrød
- 1/2 tsk salt
- 50 g smør
- 2 æg
- 2 store porre
- 3 tsk timian
- 75 g revet mozzarella
- 2 æg
- 200 g hytteost
- salt og peber
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 175 grader. Put Rugbrød, smør, salt og æg i foodprocessoren og blend til en sammenhængende dej.
Tryk dejen ned i en smurt tærteform.
Bag tærtebunden i 10 min.
Lav fyldet ved at blande fintsnittet porre, timian, ost, æg, hytteost, salt og peber.
Tag bunden ud af ovnen.
Spred fyldet over og bag igen i 30 min, til fyldet ser fast ud.
Skriv et svar